Begin door een pan met water te verwarmen tot het kookt. Voeg een snufje zout toe aan het water om de spaghetti te laten smaken.
Terwijl het water kookt, kun je de ui en het gehakt in een andere pan aanbakken. Snipper de ui en bak het gehakt tot het gaar is.
Zodra het water in de eerste pan kookt, kun je de spaghetti toevoegen. Laat de spaghetti volgens de verpakking koken, gewoonlijk duurt dit ongeveer 10-12 minuten.
Voeg witte peper, kerriepoeder, ketjap, ketchup en de tomatenpuree toe aan het gehaktmengsel en roer alles goed door elkaar. Voeg hier 2 tot 3 eetlepels van het kookvocht van de spaghetti aan toe en laat dit mengsel vervolgens een paar minuten sudderen.
Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan het gehaktmengsel. Roer alles goed door elkaar en verwarm het nog even op laag vuur.
Serveer de spaghetti op borden en voeg eventueel nog wat parmezaanse kaas toe naar smaak. Eet smakelijk!