Onweerstaanbare borrelplanken

Onweerstaanbare borrelplanken

Een heerlijk rijkelijk gevulde borrelplank, wie houdt daar nou niet van? Borrelplanken zijn de perfecte manier om jouw gasten te verwelkomen tijdens een gezellige borrel. Of het nu gaat om een casual verjaardag of een vrijdagmiddagborrel op je werk, een borrelplank biedt een uitstekende manier om verschillende hapjes en snacks te presenteren. Wij hebben onze favoriete borrelplanken van de beste merken voor jou op een rijtje gezet!


Beuken borrelplank rond

Bowls and DishesOlijfhouten bakkersplank

Bowls and DishesDraaibare borrelplank

GustaBorrelplank hout & marmer

GustaAcacia houten serveerplank

Cosy & TrendyEuropees eikenhouten serveerplank

BoskaBorrelplank cadeau geven

Een borrelplank cadeau geven is een unieke en gewaardeerde manier om iemand te verrassen. Of het nu gaat om een vriend, familielid of zakenrelatie, een borrelplank is een cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Er zijn veel verschillende soorten borrelplanken beschikbaar, van eikenhouten borrelplanken tot marmeren planken. Je kunt zelfs kiezen voor een borrelplank die is voorzien van een eigen ontwerp of persoonlijke boodschap. Borrelplanken met eigen tekst zijn helemaal in! Een gepersonaliseerde borrelplank valt zeker in de smaak. Welke je ook kiest, een borrelplank cadeau geven is een originele en stijlvolle manier om iemand te verrassen.

Grote ronde borrelplanken en andere maten

Borrelplanken zijn te verkrijgen in alle soorten, maten en materialen. Wij hebben hierboven onze favoriete ronde borrelplanken geselecteerd. De meeste borrelplanken zijn van hout gemaakt en hebben een ronde of vierkante vorm. Zelf vonden wij het erg lastig om mooie vierkante serveerplanken te vinden. Let bij het kopen van een borrelplank ook goed op het formaat. Sommige planken zijn namelijk net iets te klein. Zorg ervoor dat je er een koopt van een wat groter formaat als je een luxe borrelplank wilt maken.

Gelegenheden voor een borrelplank

Er zijn verschillende gelegenheden wanneer het geven van een borrelplank cadeau toepasselijk is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere borrelplank voor Vaderdag, of een gegraveerde borrelplank voor een bruiloft. Ook een borrelplank als afscheid voor een collega wordt meestal zeer gewaardeerd. Wanneer opa of oma jarig zijn is een borrelplank ook een leuk en persoonlijk cadeau om te geven.