Servies

Servies

Servies is een verzameling van gebruiksvoorwerpen die gebruikt worden om eten en drinken op te serveren. Het kan bestaan uit borden, kommen, glazen, kopjes, bestek en schalen. Er zijn veel verschillende soorten servies beschikbaar, van eenvoudig tot elegant, en van functioneel tot decoratief. Op deze pagina laten we ons favoriete servies zien. Tipje van de sluier: Dit servies is van het merk “Gusta”. Wij houden van dit witte servies met opstaande rand vanwege de moderne uitstraling.

gusta gebaksbordjes

Gebaksbordjes – Freckle

Gusta Table Tales

Wit met stippen
Ø15,3cm
Set van 4


Gusta bord

Kleine borden – Freckle

Gusta Table Tales

Wit met stippen
Ø20cm
Set van 4Grote borden – Freckle

Gusta Table Tales

Wit met stippen
Ø27cm
Set van 4


Gusta kom

Schaal – Freckle

Gusta Table Tales

Wit met stippen
Ø20,8cm
Aantal: 1Kommetjes – Freckle

Gusta Table Tales

Wit met stippen
Ø13,7cm
Set van 4Stippen op servies

Zoals je ziet houden wij van servies met stippen erop. Stippen zijn een populaire decoratie op servies. Ze kunnen worden toegevoegd in verschillende maten, kleuren en patronen, en kunnen een eenvoudige of opvallende uitstraling geven. Stippen kunnen worden gebruikt om ​​servies een speels of vrolijk uiterlijk te geven, of om een ​​meer formele of elegante sfeer te creëren.

Duurzaam servies porselein

Duurzaam servies gemaakt van porselein is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke optie. Porselein is een natuurlijk materiaal dat gemaakt is van kaolien, feldspaat en kwarts, en kan op hoge temperaturen worden gebakken zonder toevoeging van schadelijke chemicaliën. Porselein is ook een stevig materiaal dat bestand is tegen krassen en breuken, en kan dus lang meegaan. Duurzaam servies gemaakt van porselein is vaak geproduceerd met respect voor arbeidsomstandigheden en het milieu. Bovendien, porseleinen servies kan vaak in de vaatwasser en magnetron worden gestopt, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is.

Servies van Gusta

Gusta is een Nederlands merk van keukengerei en servies. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is gevestigd in Utrecht. Gusta staat bekend om hun stijlvolle en betaalbare producten, waaronder pannen, bestek en borden. Het assortiment van Gusta is ontworpen met de filosofie dat keukengerei en servies niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een aanvulling moet zijn op de stijl en sfeer van een huis. Gusta producten zijn verkrijgbaar in verschillende woonwinkels, keuken speciaalzaken en online via bijvoorbeeld Bol.com.

Wit servies met opstaande rand

Wit servies met een opstaande rand is een populaire keuze voor veel mensen. Deze stijlvolle en tijdloze optie is een aanvulling op elke tafel. Bekijk bovenstaande borden en kommen van Gusta en laat je overtuigen van de uitstraling die wit servies met opstaande rand!