Een kijkje in onze eigen keuken

We delen hier regelmatig heerlijke recepten, maar achter de schermen is het natuurlijk fijn om een keuken te hebben die zowel functioneel als mooi is. Dit keer nemen we jullie mee in een persoonlijke tour door onze eigen keuken. Vandaag geven we jullie een kijkje in hoe wij onze keuken hebben ingericht en waarom we er zo blij mee zijn.

Onze keuze voor een moderne keuken

Toen we begonnen met het ontwerpen van onze droomkeuken, wisten we meteen dat we voor een moderne en strakke look wilden gaan. Bij Nuva Keukens werden we fantastisch geholpen door hun adviseur, die onze ideeën perfect wist om te zetten in een ontwerp. De eyecatcher in onze keuken is zonder twijfel het kookeiland/schiereiland. Het geeft niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar het is ook dé plek waar we graag samen koken, experimenteren met recepten en gezellig kletsen tijdens het bereiden van de maaltijden.

Hoogwaardige apparatuur voor de perfecte kookervaring

In onze keuken draait alles om gemak en efficiëntie, zonder in te leveren op stijl. Daarom hebben we gekozen voor apparatuur van AEG. Van de oven tot de vaatwasser, alles is van topkwaliteit en helpt ons om keer op keer die perfecte maaltijd op tafel te zetten. Een andere favoriet in onze keuken is de BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Hier zijn we echt heel blij mee! Geen lelijke afzuigkap boven je hoofd meer, maar een subtiel geïntegreerd systeem dat alle kookdampen direct afzuigt.

U-keuken van Nuva Keukens

Luxe afwerking met een marmerlook

Qua materialen wilden we iets dat zowel luxe uitstraalt als praktisch in gebruik is. Daarom kozen we voor een composiet aanrechtblad met een marmerlook. Het heeft die elegante uitstraling van marmer, maar zonder het gedoe dat marmer met zich mee kan brengen qua onderhoud. De zandbeige fronten van de kasten voegen een warme, natuurlijke tint toe aan de ruimte, wat zorgt voor een rustige, harmonieuze sfeer.

Wat als we wat meer ruimte hadden…

Hoewel we ontzettend blij zijn met de indeling van onze keuken, kan het natuurlijk altijd beter, groter en mooier. Zo is er bijvoorbeeld één ding dat we anders zouden hebben gedaan als we net wat meer ruimte hadden gehad. Dan hadden we namelijk gekozen voor een U-keuken! Dit zou ons nog meer werkruimte hebben gegeven én de mogelijkheid om een gezellig koffiehoekje te creëren. Want laten we eerlijk zijn, er is toch niets leuker dan een speciaal plekje in je keuken waar je de leukste en lekkerste koffie creaties kunt maken?

Kortom, we zijn supertevreden

We zijn ontzettend blij met onze moderne keuken van Nuva Keukens. Het is de perfecte plek waar we niet alleen koken, maar ook samenkomen om nieuwe recepten te ontwikkelen en te genieten van heerlijk eten. En hoewel we misschien nog dromen van dat koffiehoekje, voelt onze keuken als de ultieme plek voor al onze culinaire avonturen.

Hebben jullie zelf al een keuken die helemaal bij je past, of ben je nog op zoek naar inspiratie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Veel liefs,
De Savory Sisters



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *